Palæo dieten, IBS & hvorfor jeg ikke længere er veganer.

Ting jeg har lyst til, men (måske) ikke tør/burde.

At sløjfe alt alvor i livet, leve videre på lange nætter, hvidvin, dumme mænd og min (måske lidt naive) drøm om en forfatter-karriere.

At flytte ud af min komfortzone. Altså, sådan helt bopæls-wise. Til Nørrebronx, Amager, Indre by. Ét eller andet, der kan proppe mit hoved med nye input af måske (læs: forhåbentlig) eksotiske og atypiske indtryk. Alt er jo atypisk, når man kommer hjemmefra, fra ens lille kernefamilie af en mor, far og lillebror i provinsen.

At afblege mit hår. Once and for all. Det skulle gøre en brunere og vi går jo blegere tider i møde, såe.. win?

Bare at stoppe med at bruge makeup (eller bare alt det unødvendige) én gang for alle – og forhåbentlig ende med at finde mig til rette ved at ligne en der forevigt er ved at falde i søvn og har brug for sex.

At google mig selv, fordi .. det har jeg aldrig gjort før (eller noget).

At gøre det til en ting, at tage mutters alene på opdagelse efter en god café af #basicbloggerb*tch kaliber, slå mig ned og bestille en latte med plantemælk og kliché.

At tage til Australien og åbne en kiosk. Inspiration fra Krumme forekommer måske, høhø.

At få mig en kæreste. Eller, bare indrømme overfor den her fyr jeg ser, at jeg er klar og parat til at komitte.

At ligge og lytte til pladderromantisk musik, drikke latte (med rismælk (og kliché)) og spamme min gut med kærlighedserklæringer.

At gå en mega freaking lang tur. Også selvom at det er mørkt og jeg praktisk talt vralter rundt efter en hård omgang i fitness tidligere. Ja, kun pga. jernet i fitness. Ikke andet … jern.

At indrømme, at blot det faktum at jeg skriver dette indlæg får mig til at føle mig fandens rebelsk og tænke “Hvorfor tør/burde jeg ikke gøre lige netop det her?” og “Hvad er det værste der kunne ske, hvis jeg sagde ‘screw it’ og kastede mig ud i det?” og ” Holy guacamole, hvor kan du altså være en tøs!”.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv et svar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Palæo dieten, IBS & hvorfor jeg ikke længere er veganer.